Mitt intresse för människor och barn har alltid varit en stor del av mig och mitt liv. År 2000 hade jag arbetat som förskollärare i 15 år och började då känna att det blev allt svårare att räcka till för barnen på det sätt jag önskade. Jag valde då att omskola mig till medicinsk sekreterare.

Jag påbörjade då även en personlig utvecklingsresa genom bl a terapi- och coachingsamtal, hypnos, sorgbearbetning och regression vilket hjälpte mig igenom de svårigheter jag hade haft under min uppväxt och som kommit att prägla mig som vuxen. Jag fick tryggt och varsamt under resan synliggöra och bearbeta mina masker, försvar och illusioner om hur jag jag trodde att jag borde vara och inte vara.

 

Jag har en stor tacksamhet till den hjälp jag sökte, då min ångest, sorg, skam och skuld har kunnat läggas åt sidan och ersatts med en inre trygghet och accepterande av det som är jag och det jag vill med mitt liv. Min längtan efter att återigen arbeta med människor kom tillbaka.

För åtta år sedan startade jag eget företag inom medicinsk fotvård. Samtidigt som jag tog hand mina kunders fötter fick jag ta del av många förtroendeingivande samtal. Detta väckte tanken på att mer professionellt kunna ägna full tid till att lyssna och och mer aktivt tillsammans med kunden bana väg för dennes önskan och längtan. Detta har jag nu förmånen att få göra.

 

Jag är utbildad

Licensierad Samtalscoach

Diplomerad Sorgbearbetningsterapeut

Diplomerad Hypnosterapeut