Mitt fokus är på dig och din livssituation. Jag finns som ditt stöd, din vägledare och hjälper dig hålla fokus på din önskan under resans gång, den resa som jag själv gjort till att leva det liv jag vill leva med en trygg grund i det som är jag.

 

Bär du på en obearbetat sorg eller förlust som tynger dig?

 

Sorgbearbetning

är program för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster. Vi tittar först tryggt tillsammans på föreställningar om sorg för att sedan ta reda på vilka förluster som har påverkat ditt liv. . Du får hjälp att identifiera vad som är ofullständigt så att du kan fullborda din kommunikation – utan att bli kritiserad, analyserad eller få välmenande goda råd.

Med mig vid din sida får du sedan bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster och fullborda det som är ofullständigt.

Erfarenhet visar då att du försonas med dig själv och det du varit med om. Ältandet och smärtan försvinner, vilket gör att många upplever mer frid, får mer energi, livslust och blir mer närvarande i livet samt får en öppnare relation till sig själv och andra.

 


Varmt välkommen!

 

Carin Frifelt

Certifierad sorgbearbetningsterapeut