Mitt fokus är på dig och din livssituation. Jag finns som ditt stöd, din vägledare och hjälper dig hålla fokus på din önskan under resans gång, den resa som jag själv gjort till att leva det liv jag vill leva med en trygg grund i det som är jag.

Kanske har du en önskan att få slappna av och släppa allt för en stund?

Vill du må bättre och bli tryggare i dig själv?

Har du längtan till ett lugn och harmoni?

Har du negativa tankar/mönster som skapar stress, sömnproblem?

Hypnos

Jag leder dig in i ett avslappnat tillstånd där du i kropp och själ känner både koncentration och inlevelse. Du upplever dig mer levande och fokuserad i ditt inre än i det yttre.

Du har troligen varit i lättare hypnos om du dagdrömt någon gång eller när du gått helt in i en bok du läst eller film du sett.

I det avslappnade sinnestillståndet som hypnos skapar, arbetar vi med att visualisera ett önskat resultat genom nya idéer eller förslag som tas emot i det undermedvetna. Detta gör att en förändring går snabbare. Du kommer, efter hypnosen, att känna mer lugn i dig själv genom att du brutit igenom de gamla hinder som ditt medvetna satt upp. Detta göra att du blir en bättre version av dig själv. Hypnos kan användas vid såväl psykiska som fysiska symtom så som viktproblem, bättre självkänsla, stress, sömnbesvär, rökavvänjning. Oftast botas eller lindras symtomen. Önskat resultat nås oftast efter några behandlingar.

 

Varmt välkommen!

 

Carin Frifelt

Diplomerad hypnosterapeut